keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

PAKOTTAMINEN EI OLE VOIMAA EIKÄ VAHVUUTTA

Pakottaminen on alku väkivallalle. Ja kaikki väkivalta saa alkunsa miesten ja naisten onnettomissa ja turvattomissa emotionaalisissa ruumiissa.
Tämän pakon varhainen ilmentymä maailmassa on murrosikäisen normaali uppiniskainen tietämättömyys ja omapäinen itsenäisyys.Se näyttäytyy enemmän tai vähemmän sokeana päättäväisyytenä löytää nautintoa tai rakkautta jännityksestä, ei omasta itsestä.
Murrosiän (ja sitä seuraavan aikuisiän) käyttäytyminen määräytyy myös toisesta huomattavasta vaikutuksesta, joka sisäänvirtaavalla seksuaalisella voimalla on. Murrosiän puhdas energia alkaa välittömästi tuhota onnetonta emotionaalista ruumista puhdistamalla sen pakonomaisuutta. Tämä pakonomaisuuden karkottaminen ilmenee murrosiässä ulkonaisesti lähes jatkuvana psyykkisenä tai hermostuneena tyytymättömyytenä - haluna ottaa mentaalisesti, emotionaalisesti tai fyysisesti osaa johonkin toimintaan; ei välttämättä varsinaisina tekoina, mutta haluna tehdä jotain.
Tämä sama rauhattomuus, kokemuksen taakan hillitsemänä, jatkuu sinussa, tämän päivän aikuisessa. Sen vuoksi sinun on käytännöllisesti katsoen mahdotonta olla ajattelematta tai rauhassa itsesi kanssa edes vähän aikaa ilman ulkopuolisia ärsykkeitä.




Kirja: Vain Pelko Kuolee / Barry Long

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti