maanantai 10. heinäkuuta 2017

NORMAALI EI OLE LUONNOLLISTA

Miehen ja naisen luonnollinen olotila on sisäinen ilo. Normaalien, edestakaisin liikkuvien emootioidesi alla sinä olet ilo. Kaikesta normaalista poiketen luonnollisella ilolla eli sisäisellä onnella ei ole vastakohtaa.


                                                          *


Kaikki elämäsi onnettomat hetket jatkavat edelleen elämäänsä sinussa, nyt sinun emotionaalisessa ruumiissasi. Joka ainut lapsuudessa koettu loukkaus on yhä siellä - hetket, jolloin nyyhkytit lukitussa huoneessasi, menetit lähimmän ystäväsi, tulit kiusatuksi koulussa, riuduit tai olit kiukkuinen yksinäisyydestä ja epäoikeudenmukaisuudesta. Kaikki nuo onnettomat, lohduttomat lapset eli emootiot jatkavat itkuaan sinussa, siinä aikuisessa, joka tuosta pienestä tytöstä tai pojasta kasvoi.
Nämä varhaisimmat emootiosi eivät pysyneet toisistaan erillään. Kivussaan ja eristyneisyydessään ne kerääntyivät yhteen sinun sisälläsi. Ne asettuivat toinen toistensa päälle eläviksi tunteen kerrostumiksi ja pakkaantuivat surulliseksi ja yksinäiseksi emotionaaliseksi 'palloksi', joka keskittyy vatsasi alueelle.

Varhaisessa lapsuudessasi tällä pienellä, alakuloisella ja onnettomalla pallolla oli vain vähän voimaa. Huomiosi kääntyi helposti pois siitä, ja saatoit riisua synkän itsesi yltäsi sangen nopeasti. Mutta tilanne muuttui murrosiän myötä.
Murrosikä on merkki puhtaan seksuaalisen energian ilmaantumisesta. Luonnollisesti kehossa se toimii puhtaalla tavalla, mutta emotionaalisessa ruumiissa sen vaikutus on hyvin toisenlainen.

Luonnostaan onnellisessa fyysisessä kehossa sisäänvirtaava seksuaalinen eli suvunjatkamisenergia nostaa esille puhdasta aistillista viisautta ja voimaa. Läpi murrosiän keho kypsyy sen syvän, rikastavan vaikutuksen alaisena, kauniisti ja luonnollisesti.
Lisäksi tämä uusi energia antaa sille vähitellen luonnollisen eli jumalaisen kyvyn lisätä luonnollista onnellisuutta ja iloa myös toisissa elävissä ihmiskehoissa - luonnollisissa, onnellisissa ihmiskehoissa, joiden kanssa se kykenee rakastelemaan täydellisesti ja vaistomaisesti.
Sama koskee niitä onnellisia vauvoja, jotka muodostuvat ja syntyvät luonnollisesti näistä liitoista.
Tämä oli se äärettömän kaunis ja silti kauttaaltaan käytännöllinen suunnitelma, joka oli varattu maanpäälliselle elämälle tai rakkaudelle. Ja se on sitä vieläkin, mikäli haluat niin. Yhdessä sen itsetietoisuuden kanssa, joka kaikista lajeista on ainoastaan miehellä ja naisella, lopputuloksena oli määrä olla jatkuvasti lihassa laajeneva ilo ja ihmetys, joka syntyy tietoisesta osallistumisesta elämään tällä planeetalla. Mutta emotionaalisen ruumiin läsnäolo pilasi sen, niin sinulta kuin jokaiselta muultakin.
Onnettomuus on täydellinen loinen, joka tuhoaa sen, mikä on hyvää ja oikeaa - sen, mikä on luonnollista.
Mikään onnettomuus tai emootio ei voi elää luonnossa oman itsensä varassa; mikään elin tai elimistö ei tue sen eloonjäämistä tai kehittymistä, ei myöskään ihmiskeho. Tämän seurauksena emotionaalisen ruumiin luonnoton läsnäolo fyysisen, luonnollisen kehon sisällä murrosiän kriittisenä aikana aiheutti suunnattoman vääristymän ja harhan aistien luonnollisessa havaintokyvyssä.
Tämän vääristymän ja harhan täysi laajuus on edessäsi nyt, kivun ja nautinnon olemassaolona, ongelmien ja sairauden maailmana. Jokainen pitää sitä aivan oikein normaalina, mutta jokainen tulkitsee sen virheellisesti luonnolliseksi ja välttämättömäksi.
Tämä uusi, sisäänvirtaava seksuaalinen energia, samalla kun se suuresti vahvistaa onnellista fyysistä kehoa, vahvistaa myös väistämättä loistaan, emotionaalista ruumista. Siinä, missä fyysinen keho kykenee täydellisesti sopeutumaan tämän energian muuttavaan voimaan ja saavuttamaan seksuaalisen kypsyyden ja seksuaalisen viisauden täyden voiman, on nuori emotionaalinen ruumis täysin kykenemätön pitämään tätä voimaa sisällään tai tulemaan toimeen sen kanssa.
Koska viisaus tai kypsyys syntyvät ainoastaan sisäisestä ilosta, emotionaalinen ruumis ei kykene vastaanottamaan tämän energian luovaa voimaa. Se voi ainoastaan reagoida siihen vastustamalla sitä. Tunkeutuessaan tämän vastustuksen lävitse seksuaalisen energian puhtaus ja voima rappeutuvat pakottavaksi, epäpuhtaaksi voimaksi.


Kirja: Vain Pelko Kuolee / Barry Long






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti