torstai 20. heinäkuuta 2017

KATSO, ENERGEETTISESTI.

Teet sen pitämällä kiinni aistimuksestasi huomiosi avulla. Havaitse se; tunne, mitä aistimuksessasi on. Älä tee johtopäätöksiä. Johtopäätökset ovat ajattelemista, eivät katsomista.
Kun katsot huomiosi avulla tällä tavoin, energeettisesti, näet ja löydät sen, mikä on, ilman että nimeät sitä. Ihmisten on hyvin vaikea ymmärtää, kuinka kauniin yksinkertainen ja tehokas tämä prosessi on. Emotionaalisen ruumiinsa vuoksi he ovat monimutkaisia. He eivät pysty näkemään suoraan, koska he eivät pysty katsomaan suoraan. He etsivät ongelmia, eivätkä näe yksinkertaista ratkaisua edessään.

Yksinkertainen totuus on se, että heti kun tietoinen huomiosi on keskittynyt sisäiseen tunteeseen itsestäsi, se tulee tuhoamaan kaiken, mikä tuossa tunteessa on valheellista. Ja koska emootio eli onnettomuus on yhtä kuin sinussa oleva valheellisuus, se (kivuksi muuttuessaan) vähitellen hajoaa tai tuhoutuu. Se, mikä jää jäljelle, on aitoa - se on sinun iloinen, luonnollinen, eloisa itsesi, sinun oma onnellinen kehosi. Se ei voi koskaan hajota, sillä yksin se on sinussa todellista.


Kirja: Vain Pelko Kuolee / Barry Long 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti