sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

ELÄMÄ PÄÄSTÄÄ JOKA HETKI IRTI EDELLISESTÄ HETKESTÄ.

Nyt pääsemme keskeiseen kysymykseen. Miten voit oppia päästämään irti ja olla elämä, joka on uusi joka hetki? Miten alat elää iloisesti?

Ja vastaus kuuluu: Sinun tulee saada lisää energiaa. On merkittävää, että kaikki se energia, mitä tarvitset, on sinussa jo nyt. Mutta persoonallisuutesi tuhlaa sitä. Sinun järjestelmässäsi, sinun kehossasi on ainoastaan tietty määrä energiaa. Sitä ei ole rajattomasti, mutta sitä on riittävästi, jotta voit tajuta totuuden; jotta voit palata iloiseen elämään naamiosi takana - alkuperäiseen, valtavaan ja ongelmattomaan olemisen tilaasi.

Tuhlaat energiaasi ulkoiseen olemassaoloon persoonallisuutesi kautta, sen sijaan että käyttäisit sitä pysyäksesi omassa todellisuudessasi. Ulospäin virtaava energia pitää yllä naamiotasi. Kun estät persoonallisuutta heijastamasta itseään, säästät energiaa. Kun olet säästänyt tarpeeksi energiaa, naamiosi luhistuu. Se menettää itsenäisen ja itsekkään olemassaolonsa.

Näytän nyt sinulle, mihin asioihin tuhlaat energiaa. Koska tulet olemaan tästä tuhlauksesta tietoinen - siksi, että olet nähnyt sen oman kokemuksesi kautta - alat tukkia vuotoja. Sinulla tulee olemaan enemmän energiaa, jonka avulla voit tarttua muihin energiaa tuhlaaviin tapoihisi. asenteisiisi ja käytökseesi. Vähitellen sinusta tulee tietoisempi, vastuullisempi, aidompi. Luonteesi tulee paljastamaan itsensä, ja persoonallisuutesi tulee hallitsemaan elämääsi vähemmän kuin aikaisemmin.


Kirja: Vain Pelko Kuolee / Barry Long

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti