torstai 6. helmikuuta 2014

VETOVOIMAN LAKI

Säteilet tiedostamattasi omaa voimaasi ympärillesi. Jotkut luonteenpiirteesi ovat magneettisia ja toiset luotaantyöntäviä. Olet vetänyt puoleesi kaiken sen, mikä elämässäsi on. Kaiken muun olet työntänyt luotasi.

On myös monia asioita, joita et vedä puoleesi mitenkään.


Radiolähetin lähettää viestin aina tietyllä taajuudella. Kaikki tietyllä taajudella lähetetystä ohjelmasta kiinnostuneet virittäytyvät tuolle taajuudelle. Sinä olet radiolähetin.

 Lähetät ohjelmaa oman elämäsi koukeroista.

 Lähetät eetteriin kuvan elämäntavoistasi,tunteistasi, mielentilastasi, kieltäymyksistäsi, mielihaluistasi ja monesta muusta ominaisuudestasi.


Kuvittele, että haluat löytää mielenkiintoisen ohjelman. Valittavanasi on satoja eri kanavia ja selailet niitä edestakaisin löytääksesi jonkin, jota haluat kuunnella. Useimmilta kanavilta poistut välittömästi. Aina silloin tällöin kiinnität huomiosi johonkin lähetykseen.

Se voi tuntua raskaalta tai hauskalta, tylsältä tai mielenkiintoiselta, väkivaltaiselta tai rauhanomaiselta. Jokin lähetyksessä saa sinut pysymään kanavalla. Ehkä pidät lähetyksessä joistain asioista ja toiset taas ovat sinusta vastenmielisiä. Oli miten oli, jäät kuitenkin kuuntelemaan juuri tuota lähetystä.


Samalla tavoin vedämme erilaisia ihmisiä puoleemme. Sellaiset ihmiset, jotka eivät värähtele kanssamme samalla taajuudella, eivät yksikertaisesti ole kiinnostuneita meistä. He sivuuttavat meidät huomiotta.

Eetteriin lähettämäsi värähtely koostuu tiedostamistasi ja tiedostamattomista energioista, joista jotkut ovat puoleensavetäviä, jotkut luotaantyöntäviä ja toiset neutraaleja. -samanlainen vetää puoleensa samanlaista.Vedämme puoleemme sellaisia ihmisiä ja tilanteita, jotka värähtelevät kanssamme samalla taajuudella.


Kielteiset seikat, kuten masennus, toivottomuus, ahneus, tylyys ja ajattelemattomuus värähtelevät alhaisella taajuudella. Jos meissä on tämänkaltaisia piirteitä, vedämme puoleemme samanlaisia ihmisiä.


Sellaiset ominaisuudet, kuten rakastavuus, ystävällisyys, iloisuus tai anteliaisuus, värähtelevät korkealla taajuudella ja vetävät samanlaisia ihmisiä puoleensa.


"En ymmärrä, mitä hän tekee elämässäni. Hän on niin kielteinen eikä lainkaan sellainen kuin minä olen." Tai: "Miksi minua huijattiin? Minähän olen niin rehellinen."Henkiset lait ovat tarkkoja. Maailmankaikkeus näyttää meille peilin tavoin itsemme. Katsele ympärillesi ja huomioi erilaiset seikat. Kaikella on merkityksensä sinun elämässäsi. 

Mitä sitkeämmin yritämme kieltää olevamme kuin magneetteja tietynlaisille ihmisille tai tilanteelle, sitä voimakkaammin korkeampi minämme kehottaa meitä tarkastelemaan pimeää puoltamme. Kyseessä on torjumamme kielteinen puoli itsessämme.


Jos olet valmis sitoutumaan, mutta kumppanisi ei ole, tarkastele omia sitoutumiseen liittyviä pelkojasi. Kumppanisi ei olisi elämässäsi, jos olisi täysin varma halustasi sitoutua.


Heti kun olet saanut taustalla vaikuttavan uskomuksesi työstettyä, kumppanisi on joko valmis sitoutumaan tai antamaan elämässäsi tilaa jollekulle muulle, joka on siihen valmis.


Henkilö, joka on aina iloinen ja hauska mutta näyttää olevan tympeiden ihmisten ympäröimä, on vetänyt heidät puoleensa, jotta he kuvastaisivat hänen omaa sisäistä ilottomuuttaan.


Heillä on oma tarkoituksensa, ehkä iloisen tuntuinen ihminen saa heidät tuntemaan itsensä halutuiksi.


Toivottomuus on luotaantyöntävää. Kun, joku etsii epätoivoisesti elämänkumppania. Ihmiset vaistoavat kyseisen henkilön epätoivon ja välttelevät tätä.


Kun kumppanin etsijä muuttaa energiansa rakastavammaksi, hyväksyvämmäksi ja avoimemmaksi, hän alkaa vetää puoleensa oikeaa ihmistä.


Tiedostamattomat uskomuksemme vetävät puoleemme erilaisia tilanteita ja ihmisiä. Jos uskot, ettet ansaitse asioita, vedät puoleesi sellaisia ihmisiä, jotka heijastelevat tätä uskomustasi kohtelemalla sinua huonosti

Jos uskot, että sinun tulee palvella toisia, vedät puoleesi sellaisia ihmisiä, jotka tarvitsevat huolenpitoa tavalla tai toisella.

Jos uskot, ettei kukaan voi ymmärtää sinua, vedät puoleesi sellaisia ihmisiä, jotka eivät tosiaankaan ymmärrä sinua.

Vetovoiman laki toimii monella tasolla. Jos et ole sopusoinnussa elämäsi kanssa, saatat vetää puoleesi itsellesi sopimatonta ravintoa. Jos jatkuvasti arvostelet itseäsi mielessäsi, annat itsellesi pieniä iskuja. Saatat vetää puoleesi hyttysiä, jotka pistävät sinua. Ne heijastelevat ulospäin lähettämäsi energian laatua. Jos kannat sisälläsi tukahdutettua raivoa, saatat joutua hyökkäyksen kohteeksi. Tällaisissa tapauksissa kyse voi myös olla karman takaisinmaksusta - oikean ja väärän tasapainoittumisesta, jonka syy voi olla aikaisemmissa elämissäsi.


Aina kun teet jotakin, koska sinun mielestäsi pitää tai täytyy tehdä niin, olet sidottu. Vedät puoleesi ihmisiä ja tilanteita, jotka pitävät sinut sidoksissa.


Jos sen sijaan viestität ulospäin positiivista energiaa, vedät puoleesi apua silloin kun tarvitset sitä.


Jos ajattelet kielteisiä asioita, vedät puoleesi kielteisiä tilanteita ja ihmisiä. Jos terveytesi reistailee, vedät puoleesi juuri sopivan parantajan heti, kun olet valmis päästämään siitä irti.Jos haluat jonkin työsi menestyvän mutta olet samalla tylsistynyt, peloissasi tai väsynyt, nämä energiasi vaikeuttavat työsi menestymistä. Aina jos jokin toiveesi ei toteudu, tutki omia alitajuisia uskomuksiasi ja muuta niitä ja magnetisoi sen jälkeen haluamasi.

  
Sisäinen vetää ulkoista puoleensa. Jos ulkoisessa elämässäsi on jotakin mistä et pidä, käänny sisäänpäin ja muuta sisäisiä tuntemuksia itsestäsi. Tällöin alat vetää puoleesi uudenlaisia ihmisiä ja kokemuksia.


Esimerkiksi kun haluat kestävän parisuhteen, tutki sitä, miten sitoutunut olet rakastamaan itseäsi. Sillä hetkellä, kun todella omistaudut rakastamaan itseäsi, ulkoinen elämäsi muuttuu, ja alat vetää puoleesi sellaista henkilöä, joka on valmis rakastamaan sinua.


Jos vähättelet itseäsi etkä koskaan ajattele olevasi riittävän hyvä, vedät puoleesi henkilön, joka käyttää sinua hyväkseen ja tekee sinulle samoin. Muistuta itseäsi hyvistä puolistasi ja magnetisoi sellainen henkilö, joka arvostaa sinua.

Mitä sitten tulee sellaisten henkisesti pitkälle kehittyneisiin ihmisiin, jotka tekevät työtä huumeongelmaisten tai väkivaltarikollisten parissa? Tällainen työsopimus on tehty jo ennen syntymää. Kyse voi myös olla karmallisesta velasta edellisten elämien ajalta.

Ja tietenkin on vielä sellaisia tapauksia, joissa vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Joku henkilö, joka sädehtii ympärilleen valoa, saattaa vetää puoleensa pimeyttä, mutta pimeys ei vaikuta häneen. Pimeä paikka, esimerkiksi vankila, saattaa vetää puoleensa henkisiä ihmisiä, jotka tuovat sinne valoa.


Älä siis sädehdi ympärillesi negatiivista energiaa ja käy odottamaan katastrofia. Sädehdi ympärillesi myönteistä valoisuutta ja odota ihmeitä tapahtuvaksi.


Olet magneetti:vedät samaa puoleesi.


Kirja: Hieman henkisistä laeista / Diana Cooper

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti